Eli Lăslean colaborează cu couturier-ul Casei Regale din Suedia

0
3049


Couturier-ul privat al Casei Regale din Suedia, Lars Wallin, și creatoarea de modă Eli Lăslean, lucrează împreună la o colecție de șase rochii, prețurile acestora începând de la 1.500 euro.

Creatorul de modă Lars Wallin a fost prezent, miercuri, la Arad, iar împreună cu Eli Lăslean, au prezentat una dintre rochii. „Această rochie de seară a fost concepută pentru un material deosebit de preţios, ce suprapune solzişori satinaţi într-o îmbinare de lumini şi umbre. Partea de sus a rochiei a fost înobilată de dantelă de foarte bună calitate, pe care am presărat cristale Swarovski. În talie rochia are un brâu din catifea ce se închide la spate cu o fundă”, a explicat Lars Wallin. Rochia va costa 1.500 de euro, iar celelalte modele lucrate împreună cu creatoarea de modă din Arad, Eli Lăslean, vor fi „rochii feminine în culori pale cu croieli complexe“.

Designerul Eli Lăslean a precizat că lucrează şi la preţul rochiilor din colecţie pentru ca „româncele să îşi poată permite îmbrăcămintea ce poartă semnatura Lars Wallin”. „Sunt foarte fericită de această colaborare, deoarece simt că este datoria mea de om de modă ca, după 20 de ani, să îmi aduc contribuţia la instaurarea eleganţei şi distincţiei reale, a dragostei de frumos şi gust desăvârşit în cadrul comunităţii româneşti. Într-o lume globalizată, impactată de o criză economică fără precedent prin amploarea sa, supravieţuiesc, se pare, frumosul, bunul gust, decenţa şi eleganţa reală, despuiate de vulgar şi comandamente sezoniere”, a spus Eli Lăslean.

Lars Wallin este nu numai couturier-ul Casei Regale din Suedia, ci şi creatorul care a „îmbrăcat” diverși artişti, printre care și pe cei din trupa ABBA. Wallin a remarcat-o pe Eli Lăslean cu prilejul unei prezentări de modă pe care creatoarea de modă din Arad a susținut-o la Ambasada României din Stockholm. „Doamna Eli a făcut o impresie de excepţie tuturor designerilor din Suedia prin calitatea de a îmbina gustul şi eleganţa clasică cu trendul zilei, având totodată puterea de a se opune cerinţei de facil şi kitsch, care deseori inundă lumea modei”, a afirmat Lars Wallin.

Eli Lăslean colaborează cu couturier-ul Casei Regale din Suedia

Lasă un răspuns