Erati curiosi sa vedeti cum arata o fesa cu sange albastru? Uite-o pe Regina Suediei la plaja! FOTO

1
3100

Familia Regală a Suediei a luat o pauză zilele acestea pentru a se relaxa într-o staţiune exclusivistă: Saint Tropez. Regele Gustav şi Regina Sofia au făcut plajă pe un iaht de lux, iar paparazii care a fost pe urmele lor au reuşit să surprindă un detaliu pe care până acum supuşii probabil nu au avut ocazia să îl vadă: fesele suveranei în vârstă de 69 de ani.

O privelişte cum rar le-a fost dat să vadă suedezilor, dar şi fanilor înfocaţi de poveşti cu regi şi regine reale. Regina Suediei, în vârstă de 69 de ani, a fost surprinsă făcând plajă pe un iaht, în Saint Tropez, împreună cu soţul ei, Karl Gustav.

La vârsta ei, suverana, care purta un costum de baie colorat, arată foarte bine: trupul este tonifiat, iar piele nu atârnă, aşa cum este cazul multor celebrităţi în etate. Iar fesele care se puteau vedea atunci când Regina Sofia stătea întinsă, arătau mai bine decât cele ale unei femei cu 20 de ani mai tânără. Este drept, Majestatea Sa are tţi banii din lume pentru a se întreţine, însă pentru asta mai este nevoie şi de ambiţie şi voinţă

Mai mult: Eraţi curioşi să vedeţi cum arată o fesă cu sânge albastru? Uite-o pe Regina Suediei la plajă! FOTO – Vedete de la ei | Libertatea.ro

1 COMENTARIU

  1. CUM este posibil ca asa un titlu sa apara in ziar??? Ori sunt eu de moda veche?
    Pe langa asta, pe de-o parte nici nu este semnat articolul, iar pe de alta parte autorul scrie si tampenii sesizate apoi mai jos la comentarii, care unele iar sunt de toata jena. Nici macar un comentariu la acel articol din Libertatea nu merita sa scriu. De fapt nici nu merita sa il citesc.

Lasă un răspuns