Oficialii suedezi recunosc faptul că “urmele chimice” de pe cer sunt, într-adevăr, toxice

1
2723

Acele dungi albe lăsate de unele aparate de zbor pe cer nu sunt urmele obişnuite ale avioanelor cu reacţie, spune Pernilla Hagberg, liderul Partidului Ecologic Suedez.

Hagberg este primul lider politic care a recunoscut deschis faptul că aceste urme neobişnuite de nori, care nu se evaporă precum urmele de reacţie normale, sunt de fapt un amestec toxic de substanţe chimice, viruşi şi metale, pe care aceasta le-a numit în mod generic “urme chimice”, relatează Naturalnews.com.

Potrivit lui Hagberg, pulverizarea face parte dintr-un proiect comun între CIA (Central Intelligence Agency – USA), NSA (National Security Agency – USA) şi guvernul suedez, de a schimba condiţiile atmosferice prin intermediul unor eforturi deliberate de pulverizare a aerosolilor.

Iar din acest “amestec periculos de aerosoli” fac parte diferite componente chimice, viruşi şi fragmente virale, dar şi metale precum aluminiu şi bariu, care se acumulează deja în sursele de apă şi în solurile din întreaga lume.

Urmele de reacţie normale, care sunt compuse din simpli vapori de apă se evaporă rapid după emisia lor din motoarele avioanelor şi sunt cu mult diferite de urmele chimice, care acoperă treptat întregul cer ca o “pătură albă”.

“Este minunat să vezi cum un politician atrage atenţia asupra acestei probleme şi încearcă să aducă mai multe clarificări pentru rezolvarea acestei probleme”, scrie JG Vibes de la The Intel Hub, despre declaraţia publică fără precedent al doamnei Hagberg. “Din păcate, aceasta este o problemă politică care necesită multe soluţii non-politice”.

În mod interesant, Naţiunile Unite şi diferite grupuri au fost forţate recent să recunoască existenţa acestor tipuri de stropiri, precum şi faptul că particulele eliberate nu sunt urme ale avioanelor cu reacţie normale. Însă, scuza organizaţiilor pentru aceste pulverizări chimice este aceea că se încearcă de fapt “salvarea planetei de efectele devastatoare ale aşa numitei încălziri globale”, acea teorie ecologică pseudoştiinţifică, peste tot prezentă, care este de multe ori folosită ca o justificare pentru tot felul de propuneri politice.

Totuşi, dacă până de curând am avut parte numai de informaţii din spatele cortinei (considerate adesea “produse ale teoriilor conspiraţioniste”), acum un lider politic este cel care trage oficial semnalul de alarmă cu privire la urmele albe de pe cer. Aceasta îi face datori pe cei responsabili să ofere mai mult decât “firimituri” şi motivaţii puse în spatele încălzirii globale, pentru a explica de ce şi cine se ocupă de însămânţarea cerului cu o abundenţă de substanţe toxice.

sursa .

Oficialii suedezi recunosc faptul că “urmele chimice” de pe cer sunt, într-adevăr, toxice

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns