O elevă de la o şcoală din Suedia s-a trezit peste noapte cu AL TREILEA OCHI

0
2660


O elevă în clasa a VI-a, de la o şcoală din Suedia, a fost pusă într-o situaţie jenantă la şcoală. Într-o fotografie realizată de o companie pentru şcoala la care învăţa adolescenta, tânăra apare cu TREI ochi.

Tilde Nörgaard a constatat peste noapte, mai precis după ce a primit o fotografie ce i se făcuse la şcoală, că îi crescuse în frunte şi al treilea ochi.

Tilde şi familia ei au făcut investigaţi şi au descoperit ceea ce se întâmplase. Ochiul din fruntea fetei nu era vreun fenomen paranormal, ci opera fotografilor de la compania care venise la şcoală să le facă fotografii elevilor.

Compania Skolfoto Norden a fost dată în judecată pentru eroare şi pentru faptul că fata fusese făcută de râs în faţa colegilor săi. Tilde a câştigat procesul şi a fost despăgubită moral cu 150 de euro şi cu o fotografie corectată, scrie site-ul suedez de ştiri The Local, citat de Daily Mail.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/paranormal-o-eleva-de-la-o-scoala-din-suedia-s-a-trezit-peste-noapte-cu-al-treilea-ochi_48199.html#ixzz28zGCQAxj

Lasă un răspuns