Spectacol la naționala de tineret cu Suedia

0
2589


Marius Alexe și George Țucudean au marcat pentru echipa pregătită de Emil Săndoi în amicalul cu Suedia, câștigat cu scorul de 2-0
Echipa națională de tineret a României a învins astă-seară formația similară a Suediei cu scorul de 2-0. Golurile au fost izbutite de dinamoviștii Marius Alexe (49) și George Țucudean (64 – penalty).
Acesta a fost ultimul test al tricolorilor mici înaintea partidei cu Letonia din preliminariile Campionatului European din 2013, programată pe 10 septembrie.
Antrenorul Emil Săndoi a folosit următoarea echipă: Lazar – Nica, Mladen, Bejan, Beţa – C. Matei, N. Stanciu, L. Filip, Stoian – Alexe, Ţucudean. Pe parcusul partidei au mai fost folosiți D. Moldovan, Gugu, Cioranu, Muth, Ad. Popa II, Benzar, Enache, A. Chiţu, L. Dobre.

Spectacol la naționala de tineret cu Suedia

Ţucudean: ”Cu Suedia a fost o victorie muncită”

Atacantul dinamovist George Ţucudean a declarat, joi, la sosirea în ţară că victoria echipei naţionale de tineret a României în partida amicală cu reprezentativa similară a Suediei, scor 0-2, a fost una muncită, jucătorii neavând prea mult timp să se acomodeze.

"A fost o victorie muncită. A fost şi perioada scurtă să ne acomodăm. Fiecare se gândeşte să ajungă şi la naţionala mare. Pe viitor, normal. E bine că marcăm, sper să o facem şi la echipele de club", a declarat Ţucudean pe Aeroportul Henri Coandă.

Referitor la partida cu Concordia Chiajna, de vineri, Ţucudean a spus că vrea să înscrie din nou: "Vreau să înscriu. Am o perioadă bună şi sper să marchez. Sper să dau goluri la fiecare meci. E greu, dar sper s-o fac în continuare. Orice meci e greu, mai ales cu echipele mici pentru că îşi dau viaţa pe teren. La Chiajna va fi sigur un stadion plin, mai ales că se joacă cu Dinamo. Dinamo umple stadioanele peste tot în ţară".

În ceea ce priveşte un posibil transfer al său la Ajax Amsterdam, Ţucudean spune că îşi doreşte în primul rând să câştige un campionat cu Dinamo. "Sunt la Dinamo, sper să-mi fac treaba. Pe viitor, normal, încep să te gândeşti. Vreau să-mi fac treaba la Dinamo, să iau măcar un titlu cu Dinamo. Pentru orice jucător ar însemna foarte mult. E un campionat puternic şi oricine şi-ar dori să ajungă acolo.

Celălalt marcator al partidei, Marius Alexe îşi doreşte cât mai mulţi jucători dinamovişti la echipa naţională. "Bine că am câştigat. Sunt bucuros că am şi marcat, sper să o fac cât mai des de acum încolo. Mi-aş dori să meargă cât mai mulţi dinamovişti la naţionala mare. Mi-aş dori să înscriu şi mâine. Cel mai bine este să câştige echipa, dacă voi marca şi eu voi fi mai bucuros", a declarat Alexe.

Echipa naţională de tineret a României a învins, miercuri, cu scorul de 2-0 (0-0), într-o partidă amicală susţinută la Jonkoping, reprezentativa similară a Suediei. Golurile partidei au fost reuşite de Marius Alexe, în minutul 49, şi George Ţucudean, în minutul 64 din penalti.

Lasă un răspuns