Suedia. Azilul ORORILOR. Centrul de refugiaţi unde POLIŢIŞTII se tem să INTERVINĂ din cauza animalelor care VIOLEAZĂ COPII. Legea JUNGLEI e singura de care se ţine cont aici

0
2378

Autor: Alexandra Chiric | marţi, 02 februarie 2016 |
Camera minusculă este plină de obiecte, de vase murdare şi biberoane, în timp ce un ceainic se luptă pentru spaţiu cu o tabletă strălucitoare. Cameră de opt metri pătraţi a devenit acum casa a şase persoane. Acestea sunt condiţiile dintr-unul dintre cele mai notorii centre de refugiaţi din Suedia, unde copiii sunt violaţi şi poliţia refuză să intervină „de frică”. Este centrul de refugiaţi fără reguli.
Centrul pentru solicitanţi de azil Signalisten din Västerås, oraş situat la o oră de Stockholm, a fost odată un hotel primitor ce putea găzdui 133.000 de persoane. MailOnline a obţinut accesul exclusiv în centru unde peste zece copii au fost abuzaţi sexual.
Peste 600 de bărbaţi, femei şi copii stau burduşiţi în micile camere, păziţi doar de doi gardieni care sunt prea înfricoşaţi să părăsească biroul.


Copiii sunt prea ruşinaţi să povestească ce li se întâmplă, de aceea abuzurile rămân necunoscute, a declarat el. Şi autorităţile, la rândul lor, recunosc că centrele sunt supraaglomerate şi greu de controlat, lăsând rezidenţii şi pe cei care locuiesc în apropiere în pericol. Potrivit Agenţiei pentru Migraţie din Suedia numărul abuzurilor din aceste centre s-a dublat din 2014 până în 2015.
În urmă cu zece zile, poliţia a început o investigaţie în cazul unui copil de zece ani violat de alţi tineri. Copilul şi familia acestuia au fost mutaţi într-un loc mai sigur de către serviciile de securitate, ceea ce a dus la sporirea tensiunilor din centrul de refugiaţi.
Preşedintele asociaţiei afgane Hussein Asgari susţine că copiii sunt supuşi unor riscuri majore din cauza eşecului Suediei de a limita afluxul de imigranţi. El învinuieşte supraaglomerarea pentru condiţiile din centru, după ce Consiliul de Migrare din Suedia a încălcat regula care prevede că fiecare persoană trebuie să beneficieze de un spaţiu de la trei până la cinci metri.
http://www.evz.ro/centrul-de-refugiati-fara-reguli-inauntrul-azilului-unde-un-copiii-sunt-agresati-iar-politia-refuza-sa-intre-siguranta-celor-600-de-migranti-este-asigurata-de-doi-paznici-care-abia-parasesc-siguranta-biroului-foto.html

Lasă un răspuns