Tecău se simte bine în Suedia ‎

0
2382

Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia), cap de serie numărul 1, a câştigat, duminică, finala turneului de la Bastad, cu premii de 358.000 de euro, după ce a învins în finală, cu scorul de 6-3, 7-6 (5), cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numărul 2.

Este pentru a treia oară consecutiv când Tecău şi Lindstedt se impun în turneul suedez. Învingătorii vor primi un cec în valoare totată de 19.660 de euro şi 250 de puncte ATP.

Tenismenul român şi cel suedez au reuşit în acest an să câştige trei trofee, în afara acestuia ei au mai triumfat la s-Hertogenbosch şi la Bucureşti. Cei doi au mai jucat trei finale, la Wimbledon, la Madrid şi la Rotterdam.

 

La feminin, doar până în semifinale

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 9 şi locul 43 WTA, a ratat, sâmbătă, calificarea în finala turneului de la Stanford (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 640.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

Cîrstea a fost învinsă, în semifinale, cu scorul de 6-1, 6-2, după o oră de joc, de Serena Williams (SUA), principala favorită a competiţiei şi poziţia a patra în ierarhia mondială.

Pentru performanţa reuşită la Stanford, Sorana Cîrstea va primi 200 de puncte WTA şi un cec în valoare de 28.500 de dolari.

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 73 WTA, a ratat, sâmbătă, calificarea în finala turneului de la Palermo (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

Begu a fost învinsă, în semifinale, cu scorul de 6-4, 6-1, după o oră şi 16 minute, de Sara Errani (Italia), cap de serie numărul unu şi poziţia a noua în ierarhia mondială.

Pentru performanţa reuşită la Palermo, Irina-Camelia Begu va primi 130 de puncte WTA şi un cec în valoare de 10.200 de dolari.

În sferturile de finală, Errani o eliminase pe Alexandra Cadanţu, cu scorul de 6-2, 6-2.

Lasă un răspuns