Un suedez a chemat politia dupa ce cinci ELANI BETI l-au impiedicat sa intre in casa

0
2709


Un suedez din oraşul Ingaro, care face parte din suburbiile capitalei Stockholm, a chemat poliţia după ce un grup de cinci elani beţi, care se comportau agresiv, l-au împiedicat să intre în casă.

Cei cinci elani, patru adulţi şi un pui, se îmbătaseră, cel mai probabil, după ce mâncaseră mere căzute din grădina bărbatului, fructele fermentând şi producând alcool.

Animalele au plecat înainte de venirea poliţiei, autorităţile somându-l pe proprietar să-şi cureţe grădina de merele căzute pentru a evita incidente similare în viitor.

Albin Näverberg, purtător de cuvânt al poliţiei, spune că elanii beţi constituie un pericol real, în această perioadă a anului.

"Pot fi foarte periculoşi. Când sunt intoxicaţi cu alcool îşi pierd orice teamă. În loc să plece când văd o persoană, vin spre ea. Pot chiar să atace".

Problema elanilor beţi este binecunoscută poliţiştilor din Ingaro, care se confruntă cu zeci de astfel de cazuri în perioada toamnei.

Un caz celebru s-a petrecut în 2011, când un suedez din oraşul Gothenburg s-a trezit cu un elan beat într-unul dintre copacii curţii sale.

Poliţiştii au fost nevoiţi să improvizeze un sistem de pârghii şi frânghii pentru a da jos animalul blocat în pom. Elanul a petrecut noaptea în curtea suedezului, pentru că nu era capabil să se ţină pe picioare, plecând abia a doua zi.

Un elan mascul poate ajunge şi la 700 de kilograme, la maturitate.

Un suedez a chemat politia dupa ce cinci ELANI BETI l-au impiedicat sa intre in casa

Lasă un răspuns