BIVOLARU acuză serviciile secrete, forţele oculte şi tentativele de asasinat. Vezi ce a declarat!

2
3453

BIVOLARU acuză serviciile secrete, forţele oculte şi tentativele de asasinat. Vezi ce a declarat!

Gregorian Bivolaru se află, din nou, în centrul atenţiei şi acuză autorităţile din România de abuzuri şi persecuţii politice.

Liderul MISA a declarat, într-un interviu acordat Antena 3, că a scăpat dintr-o tentativă de răpire a unui comando trimis din România şi a făcut referiri la serviciile secrete, la forţele oculte şi la asasinate.

Citeşte şi IGPR: Gregorian Bivolaru nu se mai află în Suedia

"Este o conspiraţie a tăcerii care este cumplită. Poate când se va prăbuşi această conspiraţie, acest guvern satanic, atunci veţi vedea că ipostaza mea de victimă şi de infractor se va transforma peste noapte într-un mare erou. Ţineţi minte aceste cuvinte, că sunt profetice!", a declarat Bivolaru pentru Antena 3.

Liderul MISA spune că tot din cauza persecuţiilor politice a avut de suferit şi în Suedia, atunci când a fost arestat la Malmo, în 2005.

Vezi şi Yoga şi sex, lideri carismatici şi filme porno. Un nou caz zguduie lumea yoghinilor

"Au trimis un comando ca să mă răpească din închisoare. Au vrut să spargă acoperişul ca să mă răpească din celulă!", declară Bivolaru, care spune, totodată, că acesta este motivul pentru care autorităţile suedeze l-au eliberat şi i-au oferit azil politic.

"Sunt o serie întreagă de abuzuri foarte grave, care i-au uimit pe foarte mulţi, inclusiv pe parlamentarii de la Bruxelles, care se desfăşoară sub ochii noştri", a continuat Bivolaru.

Liderul MISA, care declară că a rămas foarte apropiat de adepţii săi, este acuzat de perversiune sexuală, de act sexual cu un minor şi de trafic de minori

 

sursa :

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/bivolaru-acuza-serviciile-secrete-fortele-oculte-si-tentativele-de-asasinat-vezi-ce-a-declarat-265547.html

2 COMENTARII

  1. Mama ce viseaza asta filme cu extraterestri….jezzz…nu-l cauta numeni pe retardul asta,auzi cica vroiau sa-l rapeasca din puscarie……pfff ce filme are asta-n cap…..

Lasă un răspuns