Compania Comati, curse directe saptaminale Romania – Suedia si retur

3
3933

Cu o experienta de 20 ani pe piata romaneasca, firma Comati ofera servicii de transport catre cele 3 destinatii principale: Suedia, Norvegia si Danemarca. Companie solida, Comati a castigat increderea clientilor sai datorita profesionalismului de care a dat dovada de-a lungul timpului. Astfel, siguranta calatoriei si confortul asigurat pasagerilor sunt doar doua dintre beneficiile de care va veti bucura daca apelati la serviciile Comati.

Plecarile au loc de trei ori pe saptamana. Acum aveti si avantajul de a cumpara bilete direct de pe site. Aceasta metoda va permite sa va rezervati rapid si usor un loc in unul dintre autocarele Comati.

Compania Comati se preocupa in permanenta de siguranta si securitatea pasagerilor. Fiecare autocar circula cu patru soferi profesionisti, iar interactiunea dintre acestia si pasageri contribuie la confortul sporit din timpul calatoriei. Inainte de plecare, autocarele sunt supuse unei inspectii tehnice amanuntite. In plus, fiecare autocar este dotat cu un sistem de franare de urgenta care se activeaza la apropierea de masina din fata. In timpul calatoriei, pe televizoarele din autocar sunt proiectate filme. De asemenea, pasagerii au posibilitatea pe unele dintre autocare sa-si reincarce laptop-ul sau telefoanele.

Spre deosebire de firmele concurente, care includ in pret doar 30 kg de bagaje, Comati va ofera posibilitatea de a lua cu dumneavoastra 50 kg. Daca doriti sa aveti parte de experienta unei calatorii sigure si confortabile, sa vizitati locuri unice in lume si sa va bucurati de o vacanta inedita, atunci apelati cu incredere la serviciile Comati.

AGENTIA DE TURISM SI TRANSPORT INTERNATIONAL
SC COMATI PSG SRL
Bulevardul General Dragalina, nr. 24, 300162, Timisoara,
Tel/fax: 0256293974, tel.: 0256305688; Mobil: 0723450475
www.comati-psg.ro; mail: info@comati-psg.ro

3 COMENTARII

  1. as dori sa ma angajez sofer pe autocar aveti ceva dispanibil sunt din petrosani am toate gradele cat D din 2003 am lucrat pe camioane de mare tonaj 10 ani

    • Buna,eu am sa plec in suedia la sfarsitul lui iunie in suedia imi puteti spune si mie va rog cu ce autocar voi merge si ce culoare are;va multumesc

Lasă un răspuns