Decizie controversată în Suedia: Masturbarea în public este permisă

3
3274

Sweden Allows Public Masturbation


Masturbarea în public este acceptată în Suedia, atât timp cât nu este vizată o persoană anume, notează The Local.

Decizia a fost luată în cazul unui bărbat care s-a dezbrăcat pe o plajă suedeză şi a început să se atingă în faţă tuturor.

Bărbatul de 65 de ani care şi-a dat jos lenjerie intimă pe o plajă din Stockholm şi s-a masturbat, a fost acuzat de abuz sexual, la începutul lunii iunie.

Situaţia a degenerat după ce tribunalul din districtul Södertörn a decis să-l achite pe bărbat. Magistraţii au dat această sentinţă, considerând că bărbatul nu se autosatisfăcea pentru sau în faţa unei persoane anume.

Potrivit sentinţei, deşi „se poate dovedi că bărbatul s-a dezbrăcat şi s-a masturbat”, n-a comis niciun delict.

Procurorii au fost de acord, subliniind că legea prevedea ca masturbarea să vizeze o persoană anume pentru a putea fi considerată un delict.

Decizie controversata in Suedia: Masturbarea in public este permisa

3 COMENTARII

 1. OARE UNDE SUNT LINGAII ROMANI PUPICURISTI DE SUEDIA ??
  ASTA MAI NUMITI VOI CIVILIZATIE ??
  IN CURAND O SA VA MANCATI KAKATU INAPOI CAND VA VAIETATI DE ROMANIA ….FUTUVA IN GURA DE PANARAME DE OAMENI ….

 2. daca sunt romani aici in suedia cu suedeze casatoriti mai mult de 20-30 si au viata de kakat ,stiu ei mai bine .
  de romanii nostri entusiasmati de mirajul suedez, au inhalat cloramina pe nas si dorm cu mopul si noaptea acasa disperati dupa un ban de kakat , si cand ajung in romania se lauda ca ei traiesc in suedia, ha ha ha .
  restul mai baga la constructii salahori si cei care mai au joburi decente , nui prea vezi prin oras ca stau precum suedezii in casa si trag pe nas cate o sticluta de la sistem bolaget he he he .
  dar cand vrei sa mai auzi romaneste , dai la orice colt din suedia de romii nostri , si mai auzi si tu ca ei vor sa munceasca , dar nu au unde loll ….
  pai unde sa mai munceasca si tiganii nostri , ca le-au luat romanii joburile de kakat in suedia , nu mai loc mai ales de moldoveni peste tot la mop loll .
  apropo , cand o sa dispara mopul din suedia, toti sclavii nostri romani o sa se masturbeze in locuri publice , ca este lege data …nu te deranjeaza nimeni he he .

Lasă un răspuns