DIGI 24 | Suedia anunță reducerea taxelor și a impozitelor penjtru …

7
4576


În timp ce criza financiară determină tot mai multe state din Europa să strângă cureaua și să adopte măsuri de austeritate, Suedia anunță reducerea taxelor și impozitelor pentru anul care vine.

În acest context, guvernul de la Stockholm și-a prezentat bugetul pentru 2013 prin care dorește să-și relanseze economia. Impozitarea companiilor va scădea de la 26,3 la sută la 22 de procente și va ajunge sub media europeană.

De asemenea, guvernul va acorda facilități fiscale pentru pensionari și va sprijini angajarea celor care sunt în șomaj de peste 18 luni. Executivul suedez va plati companiilor, pentru o perioada de un an, între 80 si 85% din costul salarial al șomerilor angajați.

DIGI 24 | Suedia anunță reducerea taxelor și a impozitelor penjtru

7 COMENTARII

  1. Daca tu numesti sleatka aia de mascarici maimutoi uslinosi guvernul Romaniei inseamna ca esti tare timpita. Sau au reusit cu ajutorul latrinelor turnatorului securist sa va spele si ce-a mai ramas din creierasele voastre indobitocite.

  2. vom trai si vom vedea, deocamdata limbajul va tradeaza pe amandoi, de unde nu-i, nici D-zeu nu cere! paaaaaaaaaa, micuti ungureni si OTVisti basisti

  3. Ce sa vezi de la un asa zis prim-ministru plagiator care promite marea cu sarea dar nu este in stare sa aibe un guvern competent. Pina acum a schimbat citiva ministri niste javre comuniste cu dosare la DNA. Cum poti sa compari un plagiator mincinos, ingimfat si maimutoi si un betiv puturos si cartofor cu un om bine pregatit si competent asa cum este MRU ?
    Guvernul actual suedez este de centru-dreapta, jigodiile din USL niste lepre comuniste n-or sa fie niciodata in stare sa faca reformele pe care le-a facut Suedia, nu compara tu propagandista jegoasa uslinoasa guvernul suedez cu uslinosii.

  4. cu ce si-a demonstrat buna pregatire si competenta individul pe care-l admiri? poate cu minunata guvernare de 78 zile in care era preocupat doar de vacile de Kobe. Magnus, iti repet, ragaiala ta de berici si mititei se simte pe ste tot, mi se intoarce somacul pe dos, continua sa-i ridici osanale idolului tau,ca pe vremea impuscatului, adio!

  5. Decit sa ridic osanale unui plagiator marioneta unui criminal bolsevic comunist kaghebist si a unui turnator securist de cea mai joasa speta mai mult prefer un om bine pragatit si competent asa cum este MRU. Se vede de la o posta ca esti doar o jegoasa bolsevica pomanagioaica care stai cu mina intinsa la pomeni, o galeata, un kil de faina si unu de malai. Mi-e asa o scirba de voi bolsevici imputiti, ca din cauza voastra am plecat din tara. Speram sa scap dreaqu odata de voi, dar sinteti ca riia si ca ciuma rosie.

Lasă un răspuns