Joburi în Suedia pentru muncitorii ieşeni

1
2549

Ieşenii care au obţinut o calificare şi care au experienţă în domeniul construcţiilor sau în servicii ar putea obţine un loc de muncă în Suedia.

Angajatorii din această ţară caută prin intermediul portalului specializat EURES al Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă persoane care să poată fi angajate pentru meseriile de ambalator-sortator şi dulgher. Astfel, cei care doresc să se angajeze ca sortatori vor putea fi remuneraţi cu minimum 1.600 de euro pe lună, în funcţie de volumul muncii efectuate. În plus, angajatorul se va ocupa şi de cazarea celor care vor fi selectaţi şi va asigura şi transportul către locul de muncă şi înapoi în fiecare zi.

Ieşenii care se vor angaja ca dulgheri vor primi un salariu de aproximativ 2.000 de euro lunar, în funcţie de abilităţile fiecăruia. Contractele de muncă vor fi semnate pentru o durată normală de lucru, pe perioadă nedeterminată, dar cu o perioadă de probă de şase luni.

mai mult la :

Joburi în Suedia pentru muncitorii ieşeni

1 COMENTARIU

  1. SUNT INTERESAT DE ACEASTA OFERTA CUNOSC LIMBA ENGLEZA NIVEL CONVERSATIE AM LUCRAT IN ACEST DOMENIU CA NECALIFICAT ROG CONTACT TELEFONIC SAU MESAJ SAU E-MAIL VA MULTUMESC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.