O suedeză a făcut sex cu un schelet şi a fost condamnată la 2 ani de închisoare

2
3361

O suedeză a făcut sex cu un schelet şi a fost condamnată la 2 ani de închisoare

 

O femeie din Suedia a fos arestată pentru necrofilie după ce poliţiştii au descoperit că a făcut sex cu un schelet. Suspicinile asupra ei au apărut după ce au fost cercetate numeroase postări pe forumuri online despre experienţe sexuale cu oameni morţi.

Femeiea în vârstă de 37 de ani este acuzată de profanarea unui cadavru, după ce în casa ei a fost descoperit un schelet cu care ea a făcut sex, scrie apropo.ro. Femeia, care locuieşte în Gothenburg, a folosit peste 100 de oase ale unui schelet pentru a se satisface din punct de vedere sexual.

Poliţia a descoperit cadavrul după ce a percheziţionat locuinţa femeii. În locuinţa femeii au mai fost găsite CD-uri numite "Prima mea experienţă" şi "Necrofilie", dar şi poze în care femeia se sărută cu scheletul.

Ea a fost pusă sub acuzaţia de profanare a unu cadavru, deşi susţine că oasele găsite în casa ei erau colecţionate pentru cercetări istorice. A fost condamnată la 2 ani de închisoare.


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/necrofilie-o-suedeza-a-facut-sex-cu-un-schelet-a-primit-2-ani-de-inchisoare_54296.html#ixzz2Cs5zV5O0

2 COMENTARII

  1. asta e civilizatia visata de noi emigranti muedezi romani , care tot se laudau cu traiul din suedia si korvul la reducere si mankau rahat despre romania , he he he ….

  2. mah sa fie , mie si frica sa mor aici ….poate vine vreo dilie din asta sa faca dragoste cu mine in cimitir , nu de alta dar nu vreau sami insel nevasta :))))
    cand iese asta de la parnaie , sa o trimit la bunicu la cimitir , vrea si el sa traga o clanta saracu :)))

Lasă un răspuns