Pilot suedez pacalit de romi si amendat de judecatori

5
3037

Un pilot suedez care transporta cu elicopterul la o nuntă mirele şi doi apropiaţi ai acestuia, toţi de etnie romă, a fost amendat penal, cu suma de 26.800 de coroane (aproximativ 3.000 de euro), de judecătorii Tribunalului din Malmö, după ce a aterizat într-o intersecţie din oraş, fără autorizaţie, notează în ediţia sa online publicaţia skanskan.se.

Pilotul, în vârstă de 28 de ani, a fost acuzat de încălcarea Legii Aviaţiei şi pe lângă amenda penală el mai trebuie să plătească încă 9.500 de coroane drept onorariu avocaţilor săi. Publicaţia suedeză notează că pilotul a avut încredere în cuvântul romilor, care l-au asigurat că au toate avizele necesare pentru o aterizare într-o intersecţie din Malmö, pe care aceştia au blocat-o folosind limuzine scumpe de culoare neagră.

Aterizarea a avut loc în cartierul Rosengart, la intersecţia străzilor von Rosen Road şi Adlerfelds, acolo unde vreo 250 de romi de origine română însoţeau mireasa, care-şi aştepta mirele. Doi agenţi de poliţie, care se aflau în apropierea locului unde a aterizat elicopterul, au întocmit un raport în care se preciza că pilotul nu deţinea avizele necesare unui astfel de zbor şi că, prin acţiunea sa, a pus în pericol viaţa unor oameni.

Condamnarea sa la plata unei amenzi penale a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, iar zborul şi aterizarea, considerate ca efectuate ilegal de pilotul din Malmö, au avut loc în 17 iulie 2010.

…   Pilot suedez pacalit de romi si amendat de judecatori

5 COMENTARII

  1. Acuma ma intreb cum oare acel pilot s-a putut increde in cuvantul tiganilor si nu a verificat cu proprii lui ochi avizele de aterizare…e vorba totusi de aterizarea unui elicopter intr-o intersectie ci nu de parcarea cu bicicleta. Apoi , cum de autoritatile l-au tras la raspundere doar pe saracul pilot dar au „avizat” desfasurarea unei nunti intr-o intersectie ???
    In alta ordine de idei, ingamfarea si lauda asta de sine a tiganilor romani (a defila cu limuzine, muzica si elicopter la nunti si altele) ii va costa scump in aceasta tara care detesta lauda de sine si trufia. Aviz celor care au nevoie de ajutor in Suedia si il cer aici pe sit : luati legatura cu tiganii respectivi si cu altii asemenea lor si cereti-le ajutorul caci daca au bani pentru asemenea defilari, pot face si fapte de mila.
    Deasemeni propun si o solutie in privinta tiganilor care acumuleaza mari averi din activitati infractionale apoi se mandresc cu bogatiile lor. Solutia este valabila si in tarile straine dar si in Romania acolo unde autoritatile statului inchid ochii : SA FIE SI EI de la ei sa fie dat la saraci. Poate asa vor intelege ce inseamna sa furi si sa bati toba ca sa te vada toata lumea cine esti tu.

  2. Scuze…am mincat un cuvant din graba. propunerea era asa : sa se fure de la tiganii infractori cu averi si sa se dea la saraci.

  3. dar in ce articol in ziarele suedeze se pomeneste de originea celor vizati in articol si mai ales numele? e raritate. si oricum suedezi nu fac astfel de nunti. deci….?

  4. Si de ce cam majoritatea de prin zona aterizarii erau blonzi ca tuciul, sau asta nu se vede in poze? – pt stefan care ar trebui sa aiba curiozitatea sa caute mai mult…he he he

Lasă un răspuns