Interzicerea lui Isus în Suedia

2
3132


Recent, Ministerul Educației din Suedia a emis reguli privind frecventarea serviciilor ocazionate de sărbătoarea Crăciunului de către elevi, ne informează christian.org.uk. Elevilor li se va permite să meargă, cu clasă, la biserică pe perioada sărbătorilor, dar colindele și în explicațiile care le vor fi date privind Crăciunul nu li se va permite să li se vorbească despre Isus. În mod bizar, pentru Suedia Crăciunul nu are legătură cu Hristos! Hristos a fost interzis în această țară în locurile publice, pe durata Crăciunului.

În schimb socializarea sexuală a copiilor în Suedia a atins niveluri ciudate. Publicația britanică Telegraph descrie ultima tendință: băieții sunt socializați să se comporte ca fetele și fetele să se comporte că băieții. Jucăriile puse pe piață cu prilejul sărbătorilor îi arată pe băieți mângâind păpuși, iar fetele mânuind arme și camioane. Jurnalistul britanic numește fenomenul acesta “nebunesc”

Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro Interzicerea lui Isus în Suedia | Stiri Crestine.ro

2 COMENTARII

  1. ideea ar fi ok cu o singura conditie: musulmanii sa nu fie avantajati cum sunt acum. pai ce faci, interzici pe Isus in public, dar dai bani de la buget ca sa faci minarete? ar trebui tratate egal toate cultele. e superba Suedia, am fost in concediu acolo, dar in cativa ani o sa fie un mare focar acolo… un focar musulman. foarte foarte trist.

Lasă un răspuns